Motoren Revisie te Oudehaske (Friesland).


Revisie
Het vervangen van onderdelen is voor enkelen gelijk aan revisie. Echter revisie is een vak apart. Vandaar dat de meeste garage's het reviseren uitbesteden. De aanschaf van machines vergt een flinke inverstering en ook het vakgebied en kennis is anders dan die van een automonteur. Bij reviseren kan een paar honderste millimeter het verschil zijn tussen goed en fout.

Revisie verstuivers
Ook voor verstuiver revisie en reparatie kunt u tereht bij Berger motorenrevisie. We hebben de specialisten en de apparatuur in huis voor een vakkundige en snelle reparatie.

Cilinderkop  en onderdelen reinigen voor de revisie. Berger motoren revisie Oudehaske Friesland

Prijs
Het reviseren van een motor of de cilinderkop is de meeste gevallen nog steeds goedkoper dan een kompleet nieuwe motor. Soms kan worden volstaan met een deel revisie en het vervangen van enkele onderdelen. Na een eerste inspectie kan een offerte worden gemaakt. Hierdoor is van te voren bekend wat de kosten zullen zijn.

Kleppen slijpen voor koprevisie bij Berger motorenrevisie Oudehaske Friesland

Motoren op LPG
Ook het gas geschikt maken van cilinderkoppen is mogelijk. Standaard is een cilinderkop meestal niet gasgeschikt. Speciaal voor motoren op gas gebruiken we gesinterde zetels (o.a van Snyder). Deze zetels zijn specifiek gemaakt voor moderne motoren met een schrale verbranding (lean burn).

Cilinderkop bewerken bij Berger motorenrevisie Oudehaske Friesland


Voor vragen over prijzen voor revisie, of prijs en levertijd informatie omtrent onderdelen, kunt u ons bellen of een bericht per e-mail sturen.

Motoronderdelen reinigen voor bewerking bij Berger motorenrevisie in Oudehaske Friesland


www.berger-motorenrevisie.nl